nWoD: VIIdes Kaupunki

Terveisiä Venezuelasta!

Tervehdys ja terveisiä Venezuelasta!

Huhut kertovat että Teidät oltaisiin herätetty selvittämään Itä-Euroopan vaikeahkoa tilannetta. Lähetän tämän kirjeen suoraan Teille, sillä oletan että olette ottaneet komennon asian tiimoilta kuten arvovaltanne sallii. Järjestönne pyysi minua ja organisaatiotani ottamaan selvää uusien työntekijöidenne taustoista. Toivotan teille siis hyvää huomenta ja tervetuloa tulevaisuuteen!

Salakuljettaja Deny N'omechny on vaikeasti tavoitettava ja seurattava tapaus. Hänen nimensä ei ole oikea ja ilman minkäänlaista oikeaa dataa hänen menneisyydestään on vaikea löytää mitään vedenpitävää. Vaikeaa, muttei mahdotonta.

Löysimme ja seurasimme hänen jälkiään pitkin Etelä-Amerikkaa, kunnes löysimme hänen entisen kauppakumppaninsa Puerto Ayacuchon kapakasta. Tämä ihminen tunnetaan (tai tunnettiin, ruumis hävitettiin perinpohjaisesti) nimellä Sanchez. Sanchez oli surulllinen ihmisraunio, täysin meskaliinin orjuuttama. Hän kuitenkin kertoi agentilleni, että silloin nimellä Hawk kulkeva naislentäjä vastasi järjestönne antamaa kuvausta. Neiti Hawk teki muutaman kauppalennon Sanchezin ja Kolumbian kartellien välillä. Ei mitään mielenkiintoa herättävää Teidän arvollenne, mutta  se mitä seuraavaksi tapahtui saattaa ollakin.

Seuraavana yönä agenttini oli viettämässä iltaa samassa kapakassa missä Sanchez nautti viimeisen meskaliiniannoksensa. En itse ollut paikalla, mutta tietyt varotoimet mahdollistavat minun silti tietää tapahtumista. Agenttini pöytään istui kutsumatta nainen. Yön lapsi kuten mekin. Todennäköisesti Ventrue. Liitän kirjeen loppuun kuvauksen hänestä. Nainen esittäytyi Tanyaksi. Tämä Tanya kertoi kuulleensa agenttini kyselleen neiti N'omechnysta ja lisäsi, että hänellä on tietoa hänen etsimästään henkilöstä. Yhteyteni agenttiini katkesi tähän.

Seuraavana yönä löysimme agenttini viemäristä, kellumassa kasvot alaspäin ulosteissa. Kuinka järkyttävä viimeinen leposija! Hänessä oli lukuisia puremajälkiä, rottien ja muiden raadon perässä juoksevien, mutta virallinen kuolinsyy oli yksi ainoa purema todennäköisesti käärmeeltä. Emme kuitenkaan jättäneet asiaa tähän. Eräs paikallinen Sangiovannien henkienmanaaja oli meille velkaa ja pyynnöstämme hän näytti meille agenttini viimeiset hetket.

Agenttini tapasi Tanyan kujalla joka ulkonäkönsä puolesta sijaitsi muutaman talon päässä kapakasta. Agenttini pysähtyi kun joku (oletan että Tanyaksi esittäynyt nainen) vaikutti hänen mieleensä ja puhui:

"Na kaleni, suka! (venäjää, käännös: Polvillesi narttu!) ja kerrot kaiken mitä tiedät Siivekkäästä Käärmeestä ja työnantajastasi. Tänä yönä sinä kuolet mutta viime hetkilläsikin saat olla lojaali Debil Yobani (venäjää, käännös: Vitun idiootti) ja viedä viestin Madame Donskoylle. Kertokoon henkesi että hän on seuraava."

Agenttini laskeutuessa polvilleen Tanya kyyristyi hänen eteensä ja avasi suunsa ammolleen. Hänen leukansa venyivät epäluonnolisen avoimeksi ja hänen suustaan syöksyi jotain vihreää. Agenttini tajunta katosi tämän jälkeen. Miten hän päätyi viemäriin on vielä kirjeen kirjoittamisen hetkellä tutkimuksen alaisena.

Yritämme löytää lisää tietoa Tanyasta ja hänen mainitsemastaan Madame Donskoysta. Päätän selontekoni tähän ja toivotan teille vieläkin pidempää ikää!

 

Puerto Ayacuchossa 7.2.2017

-N-

LIITE:

Tanya on n. 165cm pitkä ja rakenteeltaan hoikka. Hänen hiuksensa ovat lapojen väliin ulottuvat ja rastoitetut, väriltään kirkkaan vihreät. Hänen niskassaan on tatuointi jonka tarkka ulkonäkö on vielä tutkinnan alla, se kuitenkin näyttää kolmen numeron sarjalta. Tapaamishetkellä hän oli pukeutunut armeijanvihreään toppiin, jonka päällä oli, todennäköisesti lateksinen, nilkkoihin asti ulottuva musta takki. Jalassaan hänellä oli maastohousut ja polviin asti ulottuvat korolliset saappaat. Hänen ihonsa oli kuivahko, mahdollisesti vaikeasti atooppinen, ja hänen kielensä oli kaksihaarainen. Silmillään hän piti Ray-Ban merkkisiä aurinkolaseja.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.