Natasha 'Nata' Kirillovna Lykov

Ihmissusi

Description:

Natasha on kolmekymppisen näköinen ihmissusinainen, jonka puhetyyli on rönsyilevää katukieltä ja useiden eri murteiden sekasotkua. Ihmisenä hän ei ole hirveän vakuuttava kokonsa puolesta, mutta jonkinlaista alkukantaista voimaa naisesta huokuu. Ulkonäkönsä puolesta Nata voisi olla joku moottoripyöräkerholainen tai pikkuisen jengin rääväsuinen jäsen. Pörröinen mustanruskea tukka aina pystyssä, kasvoissa lävistyksiä ja tatuointeja siellä täällä. Päältä löytyy miltei aina musta nahkatakki, jalasta revityt farkut ja kenkinä maiharit.

Nata on sosiaalinen ja menevä persoona joka nauraa paljon ja usein. Hän heittää mustaa huumoria joka toiseen väliin ja flirttailee kaikelle mikä liikkuu. Nanosekunissa mukavasta naisesta muuttuu kuitenkin rääväsuinen, herkästi omiaan puolustava ja päälle käyvä ämmä. Kun sanat loppuvat, nyrkit viuhuvat ja kun ei voi hävitä, käytetään sisäisen pedon voimia.
Miten kukaan sitten jaksaa helposti suuttuvaa ja päälle käyvää rääväsuuta? Nata on uskomattoman hyvä kaiken teknisen kanssa, suorastaan MacGyverin femiininen versio ja tosipaikan tullen hän on kuten sudet – tottelee kiltisti auktoriteetteja, tekee oman osuutensa ja puhaltaa loistokkaasti yhteen hiileen. Ja loppusilauksena tietenkin, ihmissuden voimat.

WIP

Bio:

Nata ei puhu menneisyydestään kenelekään, mutta hänen kanssaan enemmän tekemisissä olleet tietävät hänen olevan orpo ja että adoptiovanhemmat asuvat toisessa maassa.

Natasha 'Nata' Kirillovna Lykov

nWoD: VIIdes Kaupunki Zirokko